O NAS

Smo na misiji preoblikovanja prihodnosti učenja

Vsak izmed nas ima super možgane, ki čakajo, da jih odklenemo. Naša misija je ljudem pokazati, kako lahko bolje izkoristijo kapaciteto svojih možganov in dosežejo njihov polni potencial.  

Verjamemo, da se lahko s pravilnimi pristopi naučimo več, hitreje in za dlje časa. Še več …

Z našo pomočjo lahko vsakdo odklene svojo sposobnost hitrega učenja in osvoji do 100 strani gradiva v zgolj 30 minutah. 

Naša vizija je spremeniti dojemanje tradicionalnega učenja in ga revolucionarizirati z bolj učinkovitimi (interaktivnimi) metodami učenja. 

Z drugačnimi pristopi lahko dosežemo eksponentno rast tako sposobnosti kot tudi hitrosti pridobivanja znanja. The Smartestway je kot fitnes za možgane. Tako kot telesna vadba krepi mišice, ki so vedno močnejše, tako lahko s povečevanjem učnih izzivov in naprednih, interaktivnih pripomočkov, odklenemo najvišje sposobnosti naših možganov. 

Izhajamo iz tega, da mora biti znanje brezplačno za vse, deli pa ga lahko kdorkoli. Zato je tudi vsa vsebina v The Smartestway aplikaciji popolnoma brezplačna. 

The Smartestway ni le podjetniška ideja, ampak je skupno prizadevanje za preoblikovanje prihodnosti učenja. Ustanovitelj, ki je pred več kot 12 leti digitaliziral slovenski šolski sistem z eAsistentom (danes uporabljenim v več kot 85 % slovenskih šolah) zdaj vodi The Smartestway z vizijo o globalni spremembi.

Bodi del nje.

Svetovna ekipa z globalno misijo